Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) velmi dbá na svou kštici a na kvalitní zdravé vlasy si potrpí. Musela se ale smířit s tím, že jí kvůli roli odbarvili její tmavé lokny na blond. Než se vlasy stihly z šoku vzpamatovat, herečka se vrátila ke svému původnímu tmavému odstínu.

„Změnila jsem barvu vlasů kvůli práci. Byla jsem dva měsíce blond, teď točím ve tmavých vlasech, takže jsem se musela vrátit," zdůvodnila svou nedávnou radikální změnu image herečka. Okolí Jitku jako blondýnu příliš nepřijímalo, ona se ale jako světlovlasá cítila velmi příjemně. „Zůstala bych v tom delší dobu. Docela mě to bavilo," říká Jitka.

Další radikální změnu ale u Čvančarové nečekejte. Tyto rychlé změny se podepsaly na kvalitě její kštice. „Jsem zvyklá mít absolutně zdravé vlasy, takže jsou poznamenané," říká.

S Jitkou Čvančarovou jsme si povídali u příležitosti oficiálního představení holínek a tenisek, které navrhla Bára Nesvadbová. Jitka společně se známou spisovatelkou a zpěvačkou Bárou Basikovou obuv propaguje. Výtěžek z prodeje bot putuje na konto organizace Etincelle, která podporuje zaměstnávání mentálně handicapovaných dětí, o které se doma starají jejich rodiny.

Reklama

Další články

Načítám