Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalové mistrovství světa v Brazílii se už nezadržitelně blíží a fanoušci napjatě očekávají napínavá utkání plná hvězdných kouzelníků s míčem. Fotbalové zápasy samozřejmě přitahují i krásné ženy, kterými se řada fotbalistů pyšní, kudy chodí.

Není snad fotbalisty, jenž by po svém boku neměl sličnou modelku, moderátorku nebo herečku. A že se to v Brazílii bude žhavými kočičkami jen hemžit, se přesvědčte v naší fotogalerii.

Nejslavnější partnerku má portugalský hezounek Cristiano Ronaldo, jehož postel už nějaký ten pátek zahřívá sexy modelka s prvotřídní postavičkou Irina Shayk. Pozadu nezůstává ani věhlasný Brazilec Neymar.

Útočník Barcelony se pyšní překrásnou modelkou Gabrielou Lenzi. Nejen slavní útočníci, ale i brankáři mají slabost pro půvabné ženy. Španělský reprezentační gólman Iker Casillas žije s fotbalovou moderátorkou Sarou Carbonero.

A pozadu nezůstal ani hráč Liverpoolu a anglické reprezentace Steven Gerrard. Sympatický záložník má doma krásnou manželku Alex. S modelkou a módní redaktorkou vychovává tři dcery - desetiletou Lilly-Ellu, osmiletou Lexie a dvouletou Lourdes.

Herečku si zase jako drahou polovičku vybral Gerrardův někdejší spoluhráč z Liverpoolu a dnes slavný hráč Fiorentiny a italské reprezentace Alberto Aquilani, který se po svém boku chlubí atraktivní brunetkou Michelou Quattrociocche.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám