Hlavní obsah
Článek

V parafrázi na klasické filmové dílo by se jistě nebál známý televizní moderátor, herec a kaskadér Zdeněk Srstka poupravit svou životní větu: Dna se odstěhovala do Humpolce! I když pravda je, že onemocnění zmizelo ze zcela prozaičtějších důvodů. Projevy choroby, která se v minulosti označovala za nemoc bohatých a dnes patří mezi třetí nejčastější poruchu látkové přeměny, se podařilo odstranit díky přípravku Enzycol Strong Power™. Jde o unikátní prostředek, který vás zbaví bolesti kloubů tak, že vyloučí z těla kyselinu močovou a rozpustí krystalky, které by se jinak v kloubech usazovaly. Navíc obsahuje řadu pomocných látek, zejména extrakt z kyselé višně, celeru, vitamín C. Tak kdo by ho nechtěl!

Dna - nemoc (nejen) králů a českých celebrit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud nevíte, co tohle onemocnění znamená, jste buď šťastlivci, nebo jen projevům bolesti kloubů neumíte přiřadit správnou příčinu. Dna je častým onemocněním látkové přeměny, kde rozhodujícím faktorem je nevhodně volená strava. Zvýšenému riziku vzniku dny jsou vystaveni ti, kdo jedí mnoho masa a pijí alkohol. Z tohoto důvodu v minulosti získala svoji přezdívku - nemoc králů nebo nemoc bohatých. Při vysoké koncentraci kyseliny močové v krvi se vytvářejí krystalky, které se pak ukládají nejčastěji na kloubech. Velkým nebezpečím u tohoto onemocnění je, že usazování krystalků kyseliny močové může klouby zcela zničit. Nevratně! Naštěstí dnes již existuje řešení.

Kyselá višeň – účinnější než aspirin

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud na bolesti kloubů nepomáhají přípravky s vápníkem, kolagenem nebo kyselinou hyaluronovou, je nutné odstranit a rozpustit krystalky kyseliny močové z kloubů. V přírodě existuje celá řada látek, které to dovedou, ale nade vše vynikají dvě. První z nich je kyselá višeň. Enzycol Strong Power™ obsahuje extrakt z višní, který si se zánětem v těle dovede poradit až desetkrát lépe než klasický aspirin. To vše díky antokyanům, což jsou antioxidační a protizánětlivé látky, které také dokážou snížit hladinu kyseliny močové v krvi.

Extrakt ze semene celeru odplaví kyselinu močovou z organismu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Druhou významnou složkou přípravku Enzycol Strong Power™, obsahujícího komplex přírodních látek s názvem CleanUP™, je extrakt ze semene celeru. Ten je silně močopudný a slouží k odplavení kyseliny močové z organismu. Silný extrakt ze semen celeru je vhodný zejména při dně, artritidě a revmatismu. Celer se vždy užíval jako účinné bylinné tonikum. V semenech celeru je obsaženo více než 20 protizánětlivých látek. Dvě látky stojí za povšimnutí. Jednou z nich je apigenin, který má silné protizánětlivé účinky a složka 3-n-butylftalid, která má nejen zklidňující účinky, ale přispívá navíc ke snížení krevního tlaku.

Využijte jako první exkluzivní možnost vyzkoušet účinky zcela nového přípravku Enzycol Strong Power™, který v ČR nemá obdoby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patentovaný komplex přírodních látek CleanUP™ obsažený v prostředku Enzycol Strong Power™ můžete nyní získat díky Super.cz.

Další články

Načítám