Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Taková to byla láska, jejímž hlavním mottem bylo domácí násilí, a nakonec se rozešli v hodně dobrodružném duchu! Zdeněk Macura (49) se nějaký čas pohyboval po boku bývalé modelky Vlaďky, která sama měla zažít týrání od bývalého přítele, Macurovi proto pomáhala v jeho kampani proti domácímu násilí. Ve čtvrtek v noci od něj ale utekla a zavolala si speciální taxi v podobě Josefa Rychtáře! O tom přitom mluvila ještě před nedávnem hodně ošklivě.

O tom, že se Zdeňkovi Macurovi jeho přítelkyně nezamlouvá, hovoří zdroje z jeho líbeznického domu, v němž žije spousta týraných žen, už poměrně dlouho. Tvrdí, že vztah Zdeňka s Vlaďkou rozhodně nebyl idylický. „Zdendovi vadilo, že ho nenechá ani chvíli v klidu. Na všechny schůzky chodila s ním, pořád jako by ho kontrolovala. Až se jí začal bát. A prý mu dokonce vyhrožovala i tím, že se spojí s Rychtářem, jestli nebude v některých věcech po jejím,“ prozradila nám sousedka Macury.

Jak Vlaďka údajně slibovala (sama to rázně odmítá), tak v noci učinila. Včera prý měla dostat od Macury kopačky. „V půl třetí mi zavolala, že od pana Macury odešla. Stála na autobusové zastávce v Líbeznicích a ptala se mě, jestli bych ji nemohl odvézt do Plzně. Měli jsme ale návštěvu a dali jsme si všichni sklenku piva, tak jsem jí nemohl vyhovět,“ řekl Super.cz Rychtář.

A i když Macurova expřítelkyně Vlaďka vše popírá, Josef ji na dálku varuje, že telefonát má nahraný a nebude se rozpakovat ho zveřejnit. „Nic se nestalo, opravdu ne. Jsem u maminky v Plzni, ale tam jezdím pravidelně. Se Zdeňkem jsme předevčírem ještě u jeho rodičů slavili jeho čtyřicátiny. Co to na mě zkoušíte?“ tvrdila redaktoru Super.cz.

Macurovi samotnému se nám nepodařilo dovolat. Uvidíme, jak se k rozchodu s partnerkou postaví on.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám