Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to možná zvláštní, ale i veřejností neoblíbený vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) má pár fanoušků a lidí, kteří jej podporují. Super.cz nyní hovořil s mužem, který k němu má blízko a který ho zuby nehty brání. „Ivetu netyranizoval, on ji zbožňoval a snesl by jí modré z nebe,“ tvrdí nyní.

„Jsem úplně v šoku z toho, co se o něm všechno píše. Že ji týral? Byli jste někdy u nich doma? Víte, jak to tam vypadalo, jak se k němu Iveta chovala? Manipulovala s ním možná víc než on s ní. Bylo to vzájemné. Ale měl ji opravdu rád a o cokoliv si řekla, to zařídil. Kdyby chtěla schůzku s Marťany, tak to zaláskovaný Pepa udělá,“ tvrdí muž.

Podle něj si lidé občas pletou dojmy s pojmy. Říká, že některé situace, v nichž by to mohlo vypadat, že se Ivetu snažil ovládat, vznikly úplně jinak. „Třeba to video, v němž Iveta pláče, že jí ubližuje. Málokdo už ale přizná, že ten den byla Iveta silně společensky unavená, a přesto se rozhodla jít si převzít nějakou cenu. Pepovi se nedivím, že byl na ni naštvaný a mluvil s ní jako s malým dítětem. Tušil, že z toho bude ostuda. A že s ní začal všude jezdit, když se natáčela ta reality show? Zjistil, že když je Iveta sama se štábem, přivezou mu ji domů vždy unavenou. Nezvládali ji, zastavovali jí u benzínek, a pak to dopadalo špatně. Chránil ji často před ní samotnou,“ pokračuje svědek Ivetina soužití s Rychtářem.

„Nejhorší je, že Pepa ví, že se ani nemůže bránit. Kdyby řekl, co všechno pro Ivetu dělal, a často to byly hodně intimní věci, ve finále bude ještě za větší zrůdu, že na ni takové informace vytahuje. Staral se o ni, dostal ji zpátky na pódia. Byla blbost věřit, že to může zvládnout sám. Ale myslel to s ní dobře,“ uzavřel muž.

Související témata:
Obhájce

Reklama

Další články

Načítám