Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Majitelka nepřehlédnutelné prsní výbavy Katie Price (36) o sobě dala po dlouhé době opět vědět, a to tím nejděsivějším způsobem. V pestrobarevném outfitu vypadala jako trofej z pouťové střelnice.

Bývalá Playmate v současné době neprožívá příliš šťastné období. Na její postavě je zřetelné pokročilé stádium těhotenství, ale Katie Price má o svou budoucnost obavy. Tatínek jejího pátého potomka měl totiž úlet s modelčinou kamarádkou, což vyvrcholilo žádostí o rozvod. Vše tak nasvědčuje tomu, že dítě nepřijde do úplné rodiny.

Katie Price však chtěla demonstrovat, že se nad tyto trable dokáže povznést. Se zakulacujícím bříškem se navlékla do duhového kostýmu, v němž vynikly její obří silikony. Vnadná modelka tak posunula hranici nevkusu zase o kus dál. Naláká na tohle nového tatínka pro své děti?

O tom, že Katie se striptérem Kieranem Haylerem čeká druhé společné dítě, se královna peprného kýče údajně dozvěděla až v šestém měsíci těhotenství. Poprvé se maminkou stala už ve 24 letech, kdy porodila syna Harveyho, jehož otcem je Dwight Yorke. Se zpěvákem Peterem Andrem má Juniora (8) a Princess Tiaamii (6). Haylerova syna Jetta přivedla na svět před necelým rokem.

Reklama

Další články

Načítám