Hlavní obsah
Článek

Americká modelka Amber Rose (28) je známá stejně jako její česká kolegyně Vlaďka Erbová (29) extra krátkým sestřihem vlasů, ženskými křivkami a vztahem se známým mužem. Amber má sice své oholené vlasy obarvené na blond, ale její přirozená barva je hnědá. A přestože je Rose výrazněji vyvinutá nejen v oblasti prsou, platí v USA za sexsymbol. Stejně jako u nás právě Erbová.

Oním známým mužem, který se objevoval po boku Rose, je rapper Kanye West, se kterým tvořila pár po dva roky. Koncem minulého roku se však rozešli a modelka skončila v náručí dalšího afroamerického rappera Camerona Thomaze, známého jako Wiz Khalifa.

Odvážná Amber, která se narodila v říjnu 1982 ve Philadelphii, se vyžívá v sexy modelech, kterými na sebe často upozorňuje. Nestydí se přitom ani na pláži svléci jen do miniaturního spodního dílu plavek, který vypadá spíš jako několik pospojovaných šňůrek. Stejně jako to udělala před dvěma lety na Miami Beach, kde si ještě s Kanye Westem užívala dovolenou.

Amber Rose spadá pod prestižní agenturu Ford Models, jejíž tvářemi jsou i takové legendární hvězdy modelingového nebe jako Janice Dickinson, Elle MacPherson, Christy Turlington či Twiggy. Rose nafotila například kampaň pro Louis Vuitton, předvádí na newyorských týdnech módy nebo hraje ve videoklipech známým osobností R’n’B.

Reklama

Další články

Načítám