Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývaly časy, kdy její docela hezkou tvářičku, kterou vždy dokázala spolehlivě znetvořit kačeřím šklebem, obdivovaly davy českých mužů. Jenže ani Agátě Prachařové (38) se nedaří zastavit čas a už dávno není tou, kterou bývala. Každý stárneme, na manželce Jakuba Prachaře (40) jako by se to ale projevovalo extrémně. Teď dokonce ukázala i pořádnou lysinu ve vlasech. Aguško, ty nám plešatíš?

Asi nejsme daleko od doby, kdy se z Prachařové stane profesionální manželka, protože kdo ví, jak dlouho ještě bude moci získávat honoráře kvůli své postavě. Dnes téměř třicátnice s trochu jetou hlavou dřív nebo později (spíš ale dřív) přestane zajímat všechny firmy, které jí platí za propagaci kvůli vzhledu. A co pak, když jsou tu mladší a vlasatější?

Prachařová ukázala počínající plešatost na premiéře filmu Zakázané uvolnění. K novinářům si stoupla bokem a labužnicky potahovala z cigarety, zatímco na okolí do všech stran svítila lysina, za kterou by se před pár desítkami let nemusel stydět ani Ivan Mládek.

Smůla, že chátrání tělesné stránky v poslední době Prachařová korunuje také trochu nemístným chováním. Nedávno ji třeba vyhodili z práce, protože svého zaměstnavatele veřejně pomluvila. Zapomněla asi na to, že koho chleba člověk jí, toho píseň by měl zpívat. Třeba ale svou ženu Jakub zachrání, vytvoří další legrační hudební uskupení, jakým bylo i Nightwork, a Agátu bude třeba až do konce života živit…

Související témata:
Lysá

Reklama

Další články

Načítám