Hlavní obsah
Článek

Chantal Poullain (57) opět oslňovala svým neutuchajícím šarmem. Herečka, které by jen málokdo hádal, že za tři roky se zařadí do klubu šedesátnic, vystoupila se svými šansony v Městské knihovně v Praze za doprovodu tria Štěpána Markoviče, se kterým chystá vydat album.

Půvabné dámě to moc slušelo a nebylo na ní vůbec znát, že se nedávno kvůli přepracování zhroutila.

„Mám ten život teď trošku plný. Letos už musím jet navštívit rodinu, už se na mě všichni zlobí. Určitě už musím odjet, minimálně na dva týdny,“ říká s tím, že dovolenou neměla tři roky.

„Asi i to byl důvod toho zhroucení. Fyzicky jsem se rozpadla a už jsem ten tlak nevydržela. Bylo to nepříjemné. Ale čtrnáct dní spánku a budu zase v pořádku,“ usmívá se.

„Problematické bylo, že se muselo všechno posunout,“ naznačuje oficiální premiéru hry Kurtizána, která se nakonec uskuteční 19. června na Letní scéně divadla Ungelt.

Po boku Reginy Rázlové vystupuje na pódiu navíc s pohledným mladým hercem Igorem Orozovičem.

„Na začátku jsem obavy měla, protože hrát mileneckou lásku k někomu stejně starému, jako je můj syn, je zvláštní. Hodně jsem přemýšlela, jak to celé vlastně uděláme. Naštěstí pan režisér je vynikající a citlivý člověk, takže jsme postupovali pomalu a moje obavy zmizely,“ říká Chantal o roli s tím, že kurtizány nebyly prostitutky, ale vzdělané ženy.

„Hlavně byly svobodné. Uměly milovat život a zařídit si ho tak, aby se měly dobře,“ uzavřela herečka.

Reklama

Další články

Načítám