Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka Ivana Mentlová, jejíž tváří je modelka Taťána Kuchařová (36), už se za měsíc dočká svého prvního potomka. A aby těhotných krásných návrhářek nebylo málo, v šestém měsíci těhotenství je další, Dominika Sedláčková, jejíž modely si oblíbily zase vítězky České Miss.

"Pořád pracuji, šiji, pracuji na nové kolekci pro anglickou značku a můj poslední výraznější kousek byly svatební šaty. Jsou celé pošité ručně dělanými kvítky, na kterých jsem usilovně pracovala měsíc. Prezentovaly se na soutěži Svatební šaty roku a dostaly se až do Top 10, z čehož jsem byla tak dojatá, že jsem se rozbrečela. To jsou ty hormony," smála se Dominika.

"Jsem v šestém měsíci, měl by to být kluk a na jméně se s partnerem pořád nedokážeme shodnout. Já bych chtěla Kristiána, on je pro něco běžnějšího," prozradila. "Plánované to tedy nebylo, ale jsem šťastná a těším se," dodala návrhářka, která chce využít toho, že ji ještě pustí do letadla, a tak se chystá a dovolenou. "A ráda bych na ní byla hezká," upřesnila, proč si v těhotenství ještě naposledy nechala prodloužit vlasy.

Reklama

Další články

Načítám