Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ten kluk má letos prostě smůlu. Poté, co Sámer Issa (38) naletěl na možnost tříměsíčního vystupování v Dubaji, dostal další nabídku, aby odletěl do zahraničí. Aspoň na týden, aby u moře natočil dva nové videoklipy.

"Ta cestovka mi sama nabízela pomalu modré z nebe. Černý kůň na Sahaře nebo bílý klavír u moře nebyl problém. Najednou se ovšem objevil problém, že se v Egyptě nemůže točit, protože by tam mohly být před prezidentskými volbami nepokoje a byly by potíže s technikou. Nabídli jako náhradu Rhodos s dvoudenním výletem do Turecka," vyprávěl nám Sámer s tím, že ze zákulisí cestovního ruchu zjistil, že vše bylo jinak, ale to už je příliš složité.

"Měl jsem napůjčovanou veškerou techniku, připravenou soutěž, domluveno spoustu lidí, ale ze dne na den, týden před plánovanou cestou, vše zrušili s tím, že se jim to finančně nevyplatí. Jelikož nebyla kvůli změně lokace podepsaná smlouva, nemohl jsem nic dělat, a ani když jsem byl vstřícný a navrhl, že bych sám zajistil financování letenek, vypustili bychom výlet do Turecka a zbylo by na ně jen placení hotelu, za což by měli stejné plnění, jaké bylo původně, arogantně mne poslali někam a já reagoval obdobně," pokračoval.

Videoklip ale stejně natáčet bude. "Vzhledem k tomu, kolik už mne vše stálo, a protože má mít koncem června premiéru, to je nutné. Býval bych snad jel na Mácháč, ale napadlo mne, že bychom mohli točit tam, kde se filmoval Vinnetou," vymyslel možnost, kde točit.

Předtím ale ještě dorazil na tiskovou konferenci k charitativnímu koncertu Zde domov můj - Říp 2014, kde spolu s kapelou Holki, Jitkou Zelenkovou či Jiřím Zonygou bude 21. června zadarmo zpívat ve prospěch dětského lůžkového oddělení Podřipské nemocnice. "Pořadatel Martin France mne oslovoval už roky a já vždy říkal, že snad příště. Tak tentokrát zazpívám hned na jeho dvou akcích, ještě na letní charitě pro hrad Houska," řekl nám Sámer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám