Hlavní obsah
Článek

Vidět muže na estetické klinice není jen tak. Muži sice potřebují kosmetickou péči stejně jako ženy, ale z nepochopitelných důvodů je každý takový, který kosmetiku používá, považován za zženštilého, divného a je terčem posměchu mezi ostatními muži. Zpěvák Petr Janda (81) jde ale klidně s kůží na trh.

Na kliniku s sebou dokonce bere celou rodinu, která jeho snahu vypadat stále mladě podporuje. „My rádi chodíme všude společně. Naše holčičky jsou nesmírně zvídavé a myslím si, že se jim to tu dnes s námi líbilo. Zahrály si na paní doktorky a kosmetičky na opravdové klinice,“ sdílel radost svých nejmladších dcer Petr, který, jak sám přiznal, chodí na kosmetické a estetické procedury pravidelně.

„Nemůžu říct, že by mě to vyloženě bavilo, ale chodím na masáže obličeje, pleťové masky a podobně. Trošku mi vadí, že to trvá tak dlouho, takže u toho většinou usnu, ale v závěru se cítím velmi příjemně. Mám mladou krásnou ženu a dvě malé děti, musím o sebe pečovat, abych se jim líbil,“ řekl.

Navíc, co si budeme nalhávat, ženy jsou na estetický vzhled mnohem citlivější a vyžadují upravený vzhled i od svých partnerů. Pokud o sebe partner nedbá, vezmou to do svých rukou a to se občas dějí věci. A přesně tomu se chce Petr Janda vyvarovat: „Moje žena Alice miluje vymačkávání beďarů, ale já si to od ní nechci nechat dělat. Ovšem na klinice, to je jiná. To jsem poslušný jako beránek. Dělají to mnohem šetrněji a odborněji než doma,“ svěřil Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám