Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Emma Smetana (36) opravdu není typická žena, která se ráda hýčká luxusní péčí a baví ji nákupy drahého značkového oblečení. Opět nás o tom přesvědčila ve zkrášlovacím salonu, kam by nikdy nešla, kdyby to nebylo v rámci akce pro tváře TV Nova.

"Já o sebe opravdu moc nepečuji. Jím, co mi chutná, moc se nehýbu, na kosmetice jsem poprvé v životě. Občas použiju nějaký krém. To je tak všechno. A tady jsem na průzkumu, mám to jako vzdělávací exkurzi, a myslím si, že se to nebude opakovat," ubezpečila nás Emma.

Zeptali jsme se jí aspoň na její nápaditý outfit, v němž dorazila. "Třešničky na uších jsou složené ze dvou různých párů, od každého se jedna rozbila. A šaty jsou z blešáku. Možná to dohromady stálo nějakých sto padesát korun," spočítala moderátorka.

"Myslím si, že není potřeba investovat větší částky do oblečení, zvláště když se i tak setkáte s pochvalou. Myslím, že se má investovat do jídla, do cestování nebo obdarovávat někoho jiného," míní. Jestli prý má v šatníku něco dražšího, tak to byl dárek, a u těch ceny nezkoumá.

"Mám určené limitní částky, kolik za co utratím, abych sama před sebou nevypadala jako blbec. Za boty nedám víc než tisíc korun, za tričko dvě stovky, za kalhoty pět set. Myslím, že žiju jako normální člověk," uzavřela Emma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám