Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Kateřinu Pechovou, která hraje v Ordinaci v růžové zahradě nezletilou maminku, která opustila své dítě, jsme potkali na zkrášlovacím dopoledni, kde o sebe tváře TV Nova nechaly pečovat odborníky.

Katka, i když jí je teprve osmnáct, překvapivě zvolila přístroj, který bojuje proti celulitidě. Že už na ni přišlo tohle ženské prokletí? "Zatím to není tak hrozné, ale myslím, že prevence je důležitá," myslí si Katka.

Více než o zkrášlování jsme se ale bavili o její seriálové roli. Protože je jen o pár let starší než její hrdinka, zajímalo nás, jak by se v případě, že by nechtěně a neočekávaně otěhotněla, zachovala. A odpověděla velmi upřímně. "Já bych to dítě neopustila, to bych šla raději na potrat. Mám svoje plány, určitě bych se o něj nedokázala postarat, nejsem na to připravená, psychicky, fyzicky ani finančně, a i když je hnusné to říct, nechala bych si to vzít," řekla nám Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám