Hlavní obsah
Článek

Ovdovělý Josef Rychtář (65) svým chováním po smrti Ivety Bartošové (†48) proti sobě poštval celou republiku. Většina lidí rozhořčených jeho manýry, které moc nesvědčily o ctění piety, okomentovala pouze doma u televize nebo maximálně tak v hospodě a nebýt podivného napadení od údajného fanouška Ivety, asi by se k němu názor lidí ani nedonesl. Teď však vdovec Super.cz prozradil, že mu chodí dopisy s hodně zvláštním obsahem!

Super.cz nedávno uveřejnil, že obvolává Ivetiny známé a hledá podporu. To však odmítá. „Já podporu nepotřebuju. Jsou totiž lidé, kteří mě podporují. Ale existují pochopitelně i ti, co mě nenávidí a píší mi, že jsem vrah. Mám tu řadu takových dopisů, které po té tragédii (sebevraždě Ivety Bartošové – pozn. red.) dorazily,“ řekl Super.cz Josef Rychtář.

Od anonymů dostal spoustu výhrůžek nejen on sám, ale i jeho syn Josef. Nositel stejného jména i příjmení je sice hasič, dělá záslužnou práci a do kauzy Iveta Bartošová se nikdy na rozdíl od svého bratra Honzy nezapojoval, ale přesto si je lidé pletou a vyhrožují mu hodně nechutnými věcmi.

Právě kvůli výhrůžkám se Rychtář rozhodl začít bránit. Chce zveřejňovat důkazy na podporu verze, že Ivetu netrápil, a hodlá podat trestní oznámení na několik lidí, kteří o něm a o Bartošové hovořili po její smrti hanlivě.

Reklama

Další články

Načítám