Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v době svého působení v Eurovizi polarizovala společnost. Když Conchita Wurst (35) ostře sledovanou pěveckou soutěž vyhrála, situace se ještě vyhrotila.

Není se čemu divit. Pětadvacetiletá rakouská umělkyně, svým občanským jménem Thomas Neuwirth, totiž kombinuje vkusné, prvotřídně šité modely velikosti 34 a slušivý make-up s plnovousem.

Z historického hlediska používali muži líčidla mnohem dříve než ženy, tak proč Conchita takto pobuřuje? Boy Georg nebo David Bowie jsou příkladem nalíčených mužů, díky kterým jsme si už mohli zvyknout. Posunula tedy rakouská zpěvačka laťku únosnosti příliš rychle a vysoko? Je jasné, v čem je zakopaný pes. Armáda odpůrců zpěvačky brunetami depilujícími si vlastní knír počínaje a Putinem konče bude mít jednoznačně problém ve spojení make-up a plnovous.

Jedno je jisté, Conchitě se nedá upřít, že si vzhledem ke své útlé postavě umí vybrat vkusné šaty včetně bot a doplňků. Přestože je zcela plochá a na rozdíl o jiných kabaretních umělkyň si naštěstí nevycpává hrudník, tak od krku dolů kupodivu působí svůdně. Přestože to nejspíš nebude její záměr, tak její styl oblékání dokonce nápadně připomíná Kim Kardashian (43). V porovnání s "prdelatou" celebritou z povolání ale paradoxně právě zmiňovaná osoba nevyhání svůj šatník do extrému.

Řešením by možná bylo, kdyby se Conchita chopila holicího strojku. Vyhrála by ale s hladkou tvářičkou soutěž, kterou sledovalo 180 miliónů lidí ve 45 zemích?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám