Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Manžel Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) se dodnes nemůže smířit s tím, že v den jeho narozenin skočila pod vlak a ukončila svůj život. Ani to mu však nezabrání v tom, aby s ní dál žil. Naší redakci prozradil, jakou tajnou přísahu Ivetě před její smrtí dal.

„Milovat ji nepřestanu, to se můžete spolehnout, že se v tom nezměním. I když tu dnes není, nezpronevěřím se slibu, který jsem jí dal. Iveta zůstane dál žít, i když virtuálně nebo v myšlenkách,“ prozradil Super.cz. Iveta se asi bála, aby na ni nezapomněl, kdyby zemřela, a Rychtář jí tedy patrně slíbil, že v jeho srdci bude žít dál.

Našemu redaktoru pak Rychtář poděkoval za citlivý přístup. „Jsem rád, že do Ivety nekopete,“ uvedl.

Rychtář se ozval Super.cz poté, co vyšel článek, v němž Ivetina bývalá hospodyně Golda sdělila, že ji obtěžuje telefonáty. „Nelíbila se mi ta mediální štvanice proti ní, když na ni vytahovali, že spala s Arturem v posteli. Proto jsem ji chtěl podpořit. A paní Dvořáková by vám jistě potvrdila, že jsem to byl já, kdo inicioval vloni v létě jejich setkání a usmíření. Vím, že se s některými lidmi nerozešla v dobrém a tak jsem se snažil její vztahy s nimi napravovat,“ uzavřel Josef Rychtář.

Související témata:
Přísaha

Reklama

Další články

Načítám