Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americkou herečku Mayim Bialik, jejíž rodiče pocházejí z Polska a bývalého Československa, známe především jako chytrolínku Amy z populární série Teorie velkého třesku, ale oblibu si u televizních diváků získala i díky titulní roli v seriálu Kvítko. Momentálně si herečka s několika vysokoškolskými tituly zajela do mexického Cabo, kde ji doprovázel neznámý vousatý muž.

Osmatřicetiletá Mayim, jejíž jméno v hebrejštině znamená voda, patří skutečně k nejinteligentnějším hollywoodským herečkám. Ačkoli byla přijata na Harvard i Yale, vybrala si univerzitu UCLA, kde nakonec získala doktorát z neurovědy.

V roce 2003 se herečka a známá veganka vdala za Michaela Stonea, který i se svou matkou konvertoval k židovství. Bialik si jej vzala při tradičním židovském obřadě. Dvojice společně počala dva syny - Milese (9) a Fredericka (6). Loni v květnu se však rozvedli.

Reklama

Další články

Načítám