Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozkošná blondýnka na fotce se sice na fotce ze školní lavice tváří hodně přísně, ve skutečnosti ale rozdává jeden úsměv za druhým a patří k našim nejpůvabnějším moderátorkám.

Řeč je o moderátorce primáckých Odpoledních zpráv Sandře Parmové, která patří k ozdobám televizních obrazovek. Sandra na svá školní léta dodnes ráda vzpomíná. A jak už je patrné z fotky, patřila ke vzorným školačkám.

„Co se týká školy, ta mě bavila. Hlavně na základní škole jsem se vždy na vyučování pečlivě připravovala, a tak jsem domů nosila hlavně jedničky. Ale čím jsem byla starší, tak už to samozřejmě tak jednotvárné nebylo,“ přiznala sympatická blondýnka s tím, že ji rodiče jako malou motivovali sladkostmi.

„Rodiče mě už vždycky vedli ke sportu a s tím souvisí asi jedna z mých nejhezčích vzpomínek. Jako Kozoroh jsem totiž občas docela tvrdohlavá a v dětství se to projevovalo tím, že jsem ne úplně vždycky chtěla lyžovat nebo jezdit na kole tak, jak chtěli rodiče. A tak na mě vymysleli speciální fintu - a to, že mě vše učili "za prémie". V té době to byly třeba malé čokoládové dukátky. A to fungovalo vždy a zaručeně a funguje to vlastně až do dneška,“ připustila moderátorka, která randí s urostlým kolegou z Krimi zpráv Michalem Janotkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám