Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Josef Rychtář (65) patrně usoudil, že už nastal čas, aby prolomil hradbu mlčení a pietu, a ozval se redakci Super.cz. Na přímou otázku, aby dal jasně najevo, co je obsahem závěti jeho manželky Ivety Bartošové (†48), sice nedal úplně stoprocentní odpověď, z jeho vyjádření je ale jasné, že ani v pořadí již třetí Ivetina poslední vůle, kterou viděl a kterou zpěvačka sepsala dva měsíce po svatbě (tedy později než tu Martucciho, a je tedy platná), hovoří jasně ve prospěch syna Bartošové Artura.

„Myslím, že veřejnost bude překvapená. Nemusím se asi dál vyjadřovat. Počkejme si na to, až si nás pan notář pozve. Přeju si však, aby se nenaplnilo to, co se psalo. Iveta chtěla, aby ten dům zůstal Arturovi a neskončil tak, že se prodá,“ upozornil Rychtář.

„Já si Artura vážím, je to úžasný, vzdělaný a chytrý kluk. A jeho maminka si přála, aby tu byl. Nechci ho podceňovat v jeho rozumových schopnostech, ale pokud by se stalo v jeho věku, že by dům prodal, bylo by mi líto, že ho koupí někdo jiný. Pak by se zapomnělo, že tu Ivetka někdy vůbec žila. Je možné, že se k takovému domu Arťa už nikdy nedostane. Jde o kredit, který by asi neměl promarnit,“ uvedl vdovec po Ivetě Bartošové. A znovu zopakoval, že si Ivetu nebral pro majetek, ale že ji miloval jako člověka.

Doufejme, že je to definitivní obrat v celé kauze a že skutečně dědictví po Ivetě skončí zcela v rukou jejího sedmnáctiletého syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám