Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Období dovolených je za rohem. A nyní je ten pravý čas připravit si letní výbavu. Na pláži i k rybníku! Objevte aktuální trendy a ukažte své stylové já.

Plážová výbava

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zapomeňte na zpuchřelé plavky z loňska a udělejte si radost novým trendy kouskem, který dá vyniknout vašim křivkám. Nezapomeňte do plážové tašky přibalit také náhradní spodní díl plavek, opalovací krém a plážové šaty či pareo. Zahalená do sepraného ručníku neuděláte ten správný dojem. Podívejte se na trendy kousky, které se vám budou v létě hodit. Všechny pořídíte na Astratex.cz!

Extravagantní plavky pro neobyčejné ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete letos vyzkoušet něco nového? Sledujete módní trendy a nebojíte se riskovat? Plavky Chantal by rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti. Pružná síťovina v kombinaci s plavkovinou latexového vzhledu vás okamžitě promění v osudovou ženu, ze které jen tak někdo oči nespustí. Přes plavky můžete obléknout kraťasy či sukni a ihned se promění v sexy top. Praktické, odvážné, sexy – co na ně říkáte?

Plážové šaty nebo erotické prádlo?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A proč ne obojí? Až půjdete na procházku po pláži anebo budete shánět nějaké osvěžení, nejspíš nebudete chtít pobíhat všude jen v plavkách. Minišaty Punker ze síťoviny s netopýřími rukávy můžete směle obléknout přes plavky. Budete se cítit zahalená, a přesto vám nebude horko. A večer pod ně nemusíte obléknout nic a udělat partnerovi radost vášnivou nocí. Tento svůdný kousek má mnoho využití – objevte je všechny!

Ani jednodílné ani dvoudílné. Monokiny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemůžete se rozhodnout mezi bikinami a plavkami vcelku? Vyzkoušejte trendy monokiny. Zakryjí rizikové partie, a přesto se v nich krásně opálíte. Hluboký dekolt dá vyniknout vašim přednostem a vy si můžete užívat obdivné pohledy. Zaujměte originálními plavkami a buďte nepřehlédnutelná!

Nezbytný doplněk všech stydlivek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nerada se pohybujete po pláži pouze v plavkách? Jakmile vylezete z vody, ihned se halíte do ručníku? Pořiďte si trendy pareo! Praktický plážový doplněk z lehoučkého elastického materiálu si zamilujete! Můžete ho nosit jako šaty nebo sukni a pořídíte ho hned v sedmi barvách! Které dáte přednost?

Další články

Načítám