Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byly doby, kdy si zpěvačka Michaela Gemrotová (38) potrpěla na róby s velkými dekolty. Kvůli náročným zkouškám na muzikál Fantom opery ale o své už tak drobné vnady přišla. "Co se asi tak mohlo po zhubnutí stát z mých jedniček," krčila rameny.

"Mám hezké oblečení ráda, ale teď raději než dekoltu vpředu dávám přednost odhaleným zádům," svěřila, co světu může ukázat. Během zkoušení kostýmů ale předvedla i to, jaké nosí kalhotky. Byly červené.

I když si ji, samozřejmě s nadšeným schválením Londýna a britských majitelů licence, vybral, její figuru zkritizoval i producent František Janeček (79). Zaslechli jsme dokonce, že ji vyzval, aby si nechala udělat silikonové implantáty, aby se měli pánové na jevišti na co koukat. To ovšem Míša razantně odmítla s tím, že jim bude muset stačit její hlas.

Ten uslyšíme pravděpodobně už 13. září na slavnostní premiéře v pražské GoJa Music hall, kde se bude muzikál, na nějž si již nyní můžete koupit lístky, uvádět.

Reklama

Další články

Načítám