Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Debbi, která je jednou z mála finalistů soutěže Česko Slovensko hledá SuperStar, které se podařilo prosadit v hudebním byznysu, nikdy nebyla žádné rachitické chrastítko, ale spíš holka krev a mléko. Teď má zrovna trochu štíhlejší období, možná díky šprtání na maturitu.

"I moje máma mi říká, že bych měla začít cvičit. Ale já mám dojem, že na koncertech mám pohybu až až, tak to neřeším," přiznala Super.cz zpěvačka. "Kolísají mi tak, dvě tři kila. A na oblečení to vůbec nepoznám," tvrdila.

To nás trochu zarazilo, ale pak se nám dostalo vysvětlení. "Kupuju si totiž jenom strečové džíny, vlastně ani pořádně nevím, jakou mám velikost, asi devětadvacítku," myslí si Debbi. Přesto se ovšem pokoušela nacpat do džínů, které si vybrala moderátorka Eva Decastelo (45), která je o poznání drobnější. "Třeba jsou také elastické," vymlouvala se.

A kdy si sama pořídila první džíny? "To si pamatuju přesně, bylo mi jedenáct, nastřádala jsem si z kapesného, dostala jsem od babičky peníze za samé jedničky. Tehdy, v páté třídě, jsem je měla naposledy. Ale teď jsem odmaturovala s vyznamenáním, tak jsem spokojená," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám