Hlavní obsah
Článek

Exmilenec herečky Jitky Čvančarové (46) (33), herec Jiří Hána (34), bude otcem. Už za sedm měsíců očekává se svojí novou láskou, krásnou zpěvačkou Radkou Fišarovou (46) (33) miminko. Ta je podle exkluzivních informací Super.cz ve třetím měsíci těhotenství.

Miminko nebylo plánované. "Prostě to přišlo, neřešili jsme to," usmívá se zpěvačka. Svatbu s partnerem neplánují. "Není důležitá, hlavně ať jsme zdraví," říká. Zpívat v divadle chce během celého těhotenství. Produkce v divadle Broadway a Hybernia, kde exceluje v několika muzikálech, jí vyšla vstříc.

"Pokud se budu cítit dobře, budu pracovat až skoro do porodu. Povolí se kostýmy a půjde to. Producent Olda Lichtenberg mi vyšel úžasně vstříc, za což jsem mu moc vděčná," dodala Fišarová.

S Hánou, který je známý ze seriálů Dokonalý svět nebo Zázraky života, se Radka dala dohromady v divadle na představení Branky, body, striptéři, kde on hrál. "Jiskra přeskočila prakticky hned," usmívá se Radka, která otěhotněla po půlroční známosti. Na prvního potomka se už moc těší.

Před Fišarovou randil Hána s nádhernou herečkou Jitkou Čvančarovou. Vztah jim vydržel ale jen několik měsíců.

Reklama

Další články

Načítám