Hlavní obsah
Článek

O tom, že zpěvák Dalibor Janda (71) rozhodně nespadá do kategorie, v níž malí kašpárci dokáží sehrát velké divadlo, se už popsaly stohy papíru. Zpěvák, kterého proslavil třeba song Hurikán, prostě fascinuje početné davy čtenářů, především z řad žen a dívek. Super.cz se nyní dozvěděl zajímavou historku o tom, jaké potíže mu abnormální nadílka od přírody přináší!

Nohavice kalhot, v nichž se často rýsuje něco velmi velkého, Dalibor ukázal na akcích už mockrát. A od té doby je o něj o to větší zájem u něžného pohlaví, než bylo dosud zvykem. „Je to hrozný. Holky za mnou přijdou, jako že mi jdou dát pusu, a přitom mi nenápadně sahají tam, kam může normálně sahat jen doktor nebo manželka. A mě to hrozně štve, protože tohle se přece nedělá,“ postěžoval si Janda dobrému kamarádovi.

Dalibor má paradoxně ze své pánské chlouby mindrák. Nesnáší, když se propírá v médiích. Důvodem je rodina jeho manželky. Pochází odkudsi z Moravy a Janda je prý často po podobných článcích podrobován výslechu, zda náhodou do médií podobné informace nepodává sám…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám