Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vypadá to na konec nadvlády ebenového zpěváka Bena Cristovaa (26)! Mladík, který kdysi uspěl v jedné z pěveckých soutěží, má teď těžkou a o sedm let mladší konkurenci. Holky a slečinky už nešílí jen z něj, ale čím dál víc taky ze zpěváka a tanečníka Chrise (19). Mrkněte na to, čím se může chlubit!

Svitavský rodák Christopher Mumba má maminku Češku, po tatínkovi ze Zambie zdědil barvu kůže a asi i pohybové nadání. Je totiž nejen výborný zpěvák, ale také tanečník. „Tělo si udržuju sportem. Miluju volejbal, karate, plávání, basketbal, ale třeba i americký fotbal,“ prozradil nám mladík pyšnící se vyspělou muskulaturou.

Ten se stal nově součástí chlapecké kapely New Element, v níž nahradil Honzu Bendiga. Mohlo se zdát, že fanynky budou pro Jana plakat, ale zdá se, že opak je pravdou. „Létají kolem Chrise jako družice kolem Marsu,“ vtipkuje producent boybandu.

Kromě Chrise a druhého nového člena Vojty Drahokoupila v seskupení účinkují také Ondra Havel známý ze seriálu Ulice a taky hezoun Lukáš Cestr.

Čtveřice nyní maká ve studiu a chystá klip s ambicemi porazit úspěšné předchozí video Svědomí. Na září chystají vydat cédéčko a také sérii koncertů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám