Hlavní obsah
Článek

Červen je tu a vy si říkáte, že letos to v plavkách zase nevytrhnete? Neházejte flintu do žita, několik kilogramů pořád můžete shodit. Vyzkoušejte populární, ryze českou, proteinovou dietu KetoDiet a po vašich nadbytečných kilogramech se jen zapráší.

KetoDiet funguje!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbená proteinová dieta funguje díky přirozené změně vašeho metabolismu. Tím, že omezíte přísun cukrů a tuků v jídle a zároveň nahradíte nezdravý jídelníček vysoce kvalitními bílkovinnými produkty KetoDiet, začnete téměř ihned spalovat své uložené tuky. KetoDiet navíc obsahuje i všechny potřebné vitamíny či minerály a navíc i Omega 3 mastné kyseliny, které mají velký význam pro činnost mozku, napomáhají snižování krevního tuku a mají ochranný účinek.

3 snadné kroky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Shození několika kilogramů je samozřejmě důležité. Jak si ale dosaženou váhu udržet? K tomu slouží 3 na sebe navazující kroky KetoDiet, které zajistí pozvolný přechod ke zdravé stravě a pravidelnému pohybu. Jojo efekt tak nedostane šanci se projevit.

Hubnou nejen celebrity!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Paní Anna má s KetoDiet osobní zkušenosti: „Je mi skoro 59 a celý život mám trošku problémy s váhou. I když jsem sportovala. Po dětech váha narostla asi tak o 10 kg a díky rodinným problémům pak ještě víc. Následovaly další a další problémy a kila šla stále nahoru. Vrchol nastal v listopadu, kdy jsem si nemohla pořádně obléct punčocháče a váha ukázala 78 kg. KetoDiet jsem si důkladně prostudovala a rozhodla se ji vyzkoušet. První tři dny byl úbytek 0,5 - 0,6 kg denně, což navodilo tu správnou náladu na pokračování. Pak se úbytek trošku zastavil, ale 0,2 kg denně je rovněž úspěch. A výsledek? Po 3,5 měsících mám 15,5 kg dole! A pak že to v mých letech nejde!

Startovací balíčky KetoDiet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

KetoDiet nabízí proteinové nápoje ve více než 10 příchutích, omelety, polévky, čokoládové a třešňové tyčinky, nebo snídaňové kaše. Pokud ale nevíte, který z těchto výrobků zvolit, vyzkoušejte startovací balíček na 2 nebo 4 týdny za akční cenu. Navíc získáte dárek a doručení zcela zdarma.

Další články

Načítám