Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doposud nejúspěšnější Muž roku, který bodoval na mezinárodní soutěži Mister International 2011, působil nějaký čas v Brazílii. Už je to nějaký ten pátek, co se Martin Gardavský vrátil zpět do Čech a zdařile se uplatňuje jako model a herec. Kromě toho, že nedávno točil s režisérem Adolfem Zikou film Burácení (kde si zahrál bachaře) a že natočil v Maďarsku reklamní kampaň na vůni, se na televizní obrazovce objevuje v reklamě na nanuky.

Jelikož je Martin v reklamě hodně spoře oděný, tak se stává erotickým snem řady žen, a pochopitelně i některých mužů. „Teď zrovna se mě jedny slečny ptaly, jestli jsem to opravdu já. Lidi to berou hodně s nadsázkou, protože ta reklama je hodně kontroverzní, ale myslím si, že lidi v České republice mají smysl pro humor, a tak to berou," směje se Martin.

Pokud i vám tento krasavec padl do oka, tak si nechte zajít chuť. Gardavský nám prozradil, že stále chodí s krásnou cizinkou Denise Bengosi. „Jsme spolu celkem dlouho, ale zasnoubení oficiálně nejsme," řekl Gardavský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám