Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to venku. Zarytý starý mládenec Martin Trnavský (54) změnil svůj životní postoj. Po několika letech zpečetil svoji lásku ke kolegyni Báře Munzarové (52). Ta už se chlubí zásnubním prstýnkem a potvrdila zásnuby. Super.cz jej jako jediný vyfotil.

Martin s Bárou otevřeně přiznali svůj vztah až letos v zimě. Přesto, že si o něm štěbetali vrabci na všech pražských i brněnských střechách. "Jsme spolu. Fungujeme jako normální rodina," uvedl Trnavský po zimní dovolené, kterou s Bárou trávili ve Špindlerově Mlýně. A dlouhodobý vztah zřejmě hodlá změnit v manželství. Trnavský je svobodný a Bára je rozvedená s hercem Jiřím Dvořákem, takže tomu nic nebrání.

Zasnoubili se údajně už během natáčení pořadu TV Nova Wipe Out, který se natáčel v exotické Argentině. "Měli se tam k sobě jako dvě hrdličky. Na to, zda se tam i zasnoubili, už se mě ptalo hodně lidí," potvrdila i herečka Nikol Moravcová, která v show, jež se na obrazovce poprvé objeví příští středu, také účinkovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám