Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světového věhlasu v modelingu se sice dostalo starší Adrianě, ale i Natália Sklenaříková je velmi atraktivní dámou. Obě sestry již dlouhá léta žijí ve Francii, kde Natália nejdříve studovala práva a později se tam i vdala. O víkendu společně pózovaly v Paříži u luxusních sportovních vozů k příležitosti závodu s názvem Rallye princezen. Právě proto ty korunky na hlavách...

Dvaačtyřicetiletá bývalá modelka proslulá nohama o délce 124 centimetrů, které byly svého času zapsané do Guinnessovy knihy rekordů jako nejdelší na světě, a její o šest let mladší sestra se totiž závodu rovněž zúčastnily. Původně se sice chtěly vydat na trasu dlouhou 1600 kilometrů v Porsche 356, ale nakonec kvůli svým neskladným končetinám zvolily prostornější variantu Ferrari California.

Sestry předvedly svěží jarní volnočasový styl, když zkombinovaly bílé kalhoty s tričkem i botami a přidaly džínovou košili. Prohodit pár slov mohly také s přítomnými herci Françoisem Levantalem a Frédéricem Diefenthalem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám