Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Eva Feuereislová (24) a její nepřehlédnutelné vnady jsou vítanými hosty společenských akcí, ale tentokrát se slávychtivá blondýna setkala s odmítnutím. Sponzoři Muže roku totiž nechtěli být s touto kontroverzní postavičkou spojováni.

Silikonová Eva se chtěla tiskovky zúčastnit jako novinářka webu orientovaného na homosexuální menšinu, ale se zlou se potázala. Proti své vůli musela pražskou restauraci opustit a uvolnit místo těm, kteří zde měli být za skutečné hvězdy.

„Všichni si samozřejmě fotili mě, i když jsem tam byla pracovně. Organizátor Muže roku pak za mnou přišel a vysvětlil mi, že kvůli sponzorům bude lepší, když nebudu s akcí spojována. Přistoupila jsem na to, Davida Novotného znám už několik let,“ tvrdí Eva.

Feuereislová si však zároveň posteskla, že jí někteří lidé hází klacky pod nohy, a brzdí tak její kariéru. „Někdo se mi snaží kazit pověst a já pak přicházím o kšefty. Přitom nic špatného nedělám. Asi někomu vadí, že mám umělá prsa,“ dodala Eva, která byla shodou okolností vykázána ze stejného podniku jako v minulosti Ornella Štiková (21).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám