Hlavní obsah
Článek

Během pár dnů se na světlo boží dostaly hned dvě závěti Ivety Bartošové (†48). Existenci první o víkendu oznámil Ivetin bývalý přítel Domenico Martucci (47), načež hned ale reagoval vdovec Josef Rychtář (65) s tím, že jde o lež a jedinou pravou má k dispozici on. Tak jako tak, obě mají být ve prospěch Artura!

„Všichni, kdo mají aspoň trochu inteligence, určitě pochopili, že i když jsem to neřekl úplně naplno, podle té, kterou jsme našli u nás na zámku, kde ji Iveta sepsala v létě, bude z Artura brzy milionář. Stojí v ní: ‚Závěť: Já, Iveta Bartošová odkazuji veškerý svůj majetek synovi Arturovi. 12. 7. 2013, Iveta Bartošová,‘ “ popsal Super.cz obsah dokumentu Martucci. A předložil i notářský zápis o uložení testamentu. Navíc prozradil, že dokument ukázal hned několika advokátům, kteří mu řekli, že by měla být platná.

Bartošová se však pojistila a další závěť měla napsat šestého listopadu v den, kdy s manželem sepsala předmanželskou smlouvu. A podle hlasů z Rychtářova okolí se její obsah kupodivu nezměnil. „I v téhle závěti je vše psané na Artura,“ uvedl zdroj.

Pokud je to pravda, asi nebude sporu o tom, komu by měl připadnout majetek. Však také existuje Ivetin dopis na rozloučenou, který Arturovi měla napsat čtyři dny před smrtí a v němž mu také vše odkázala. U něj sice právníci jasně platnost zpochybnili, nicméně nepřímo potvrzuje platnost předchozích dokumentů. Zdá se tedy, že Josefu Rychtářovi vážně nezbude nic jiného, než se spakovat a nechat vše nevlastnímu synovi!

Reklama

Další články

Načítám