Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) sice už skoro dva roky chodí a nyní i žije se svým přítelem, tanečníkem Tomášem, ale my ji zastihli, jak si zálibně prohlíží finalisty soutěže Muž roku. Letos jsou o něco starší, tak by se k ní docela hodili. Ale copak se jí už její kluk nelíbí?

"Ale samozřejmě, že líbí, ovšem musím se taky občas podívat, co se šustne ohledně nových mužů v šoubyznysu," smála se Kamila, která se s přítelem nedávno konečně přestěhovala z pronájmu, který jim už nevyhovoval, do nového bytu.

"Máme krásný byteček, který jsme si přáli, ale je to jen dočasné, protože do budoucna chceme nějakou hypotéku a bydlet ve vlastním," plánuje zpěvačka. Byla by ráda, kdyby se to povedlo do roka. "Záleží na to, jak se budou otáčet penízky a taky samozřejmě na tom, jestli nám to bude dál spolu klapat," míní.

A co by se muselo stát, aby dala svému partnerovi kopačky? "Asi by na mě musel být nějak zlý, což Tomáš není. Mám ráda, když si chlap váží ženy. A nesměl by mne podvést, ani kdyby byl opilý a nemohl za to, tak bych ho tak dlouho prudila a sebe týrala, že by to stejně skončilo," prozradila.

Svatbu ovšem zatím pár neplánuje. "Nezlobila bych se, kdyby mne požádal o ruku, ale svatba by určitě nebyla do roka a do dne. Je čas. Ale jsme šťastní a klape nám to spolu, tak uvidíme, jak to bude dál," uzavřela Kamila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám