Hlavní obsah
Článek

Když jsme Kateřinu Kornovou potkali před rokem, málem jsme ji nemohli poznat. Ta obrovská paní, která připomínala obryni, jí byla podobná snad jen na platinovo obarveným krátkým účesem. A titulek článku, v němž byla právě slova obryně Stáňa, byl možná tou poslední kapkou, proč šla Kateřina do sebe a zase je z ní kočka.

"Napsali jste, že jsem hnusná a tlustá, to je pravda. A tlustá jsem opravdu byla," krčila rameny a také nám zdůvodnila, co bylo příčinou. "Myslím si, že se mi nedařilo celkově dobře. Spousta žen v mém věku se s něčím takovým setkala, někdo to samozřejmě nedopustí, ale období, kdy člověku není dobře, se podepíše na zdraví, potažmo na vzhledu," prozradila Kateřina.

"Bylo potřeba to změnit a chtělo to rázné rozhodnutí. Už tři čtvrtě roku cvičím jógu, změnila jsem jídelníček a celkově i životní styl," prozradila, jak se jí podařilo zhubnout. Nového chlapa ale prý pořád nemá.

"Kdybych měla nějakého chlapa, nechodila bych se koukat na finalisty Muže roku," smála se, protože jsme ji potkali právě na akci, kdy se finalisté poprvé objevili na veřejnosti. "Já už se jenom dívám," dodala, a my jí vyčinili. Tak stará, aby rezignovala na lásku, přece ještě není.

"Tak dobře, to jsem si neuvědomila. Tak se zatím jenom dívám," opravila se. A jaký by měl být ten pravý? "Za ta léta jsem si představu nijak neutvořila. Ideální by ovšem bylo, aby to byl slušný člověk," uzavřela Kornová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám