Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) se objevila na párty se synem Kryšpínem, který se nemohl odtrhnout od výstřihu své maminky. Agáta své poprsí schovala do zvětšující podprsenky a bílého tílka a malý Kryšpín měl téměř neustále ruku v jejím výstřihu.

Že má syna Markuse horňáka, už přiznala Vlaďka Erbová. Jak to má syn Prachařové? "Chtěla jsem říct, že na prsa moc není, ale když mám takový výstřih, tak to svádí každého chlapa a rád si sáhne. Teď ho fakt asi neodtrhnu. Nevím, jestli je dolňák, nebo horňák, teď je asi ještě na všechno," usmívá se Agáta.

Její syn má teď prý jiné starosti. "Nedokáže pochopit, že nemám pinďoura a pořád se vyptává proč," směje se Prachařová, která outfit na párty vybírala asi dvě minuty. "Dneska jsem se oblékala dvakrát, když jsem se oblékla poprvé, tak Kryšpín vzal hadici a postříkal mě. Tak jsem se šla převléct. Vůbec tak ani nevím, co mám za prádlo," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám