Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Znáte ji zejména jako herečku ze seriálu Vyprávěj nebo Cesty domů, Andrea Kerestešová (39) se ale často a ráda objevuje na druhé straně záznamového zařízení. O víkendu představila krásná Slovenka svou v pořadí již druhou sérii fotografií s názvem Syndrom aneb mezi nebem a zemí.

Kerestešová tentokrát portrétovala nejen své herecké kolegy a přátele jako Jana Budaře nebo Petru Horváthovou, ale před objektiv si postavila i svého partnera Mikoláše Růžičku. „Fotky jsou o dualitě, která na světě vládne. Muž a žena, dobro a zlo, zem a nebe, bílá a černá," vysvětluje svůj záměr Kerestešová. Ptali jsme se, kdo v tomto páru je tedy ten hodný a kdo zlý. „Kdo nám dal hranici dobra a zla? To si vytváříme sami. Mikoláš možná vypadá jako čert, ale možná právě on je anděl. A možná, že já vypadám jinak, a pod povrchem to ve mně vře," směje se herečka.

Pravdou je, že právě kvůli fotce do nové série musel Mikoláš podstoupit dost příkoří. Aby vypadal na fotce zasažený mrazem, tak ho herečka nastříkala speciálním sprejem. „Přestříkala jsem ho námrazou," směje se herečka, která byla v tomto případě rozhodně za tu zlou a Mikoláš za hodného.

Reklama

Další články

Načítám