Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radost z přírůstku do královské rodiny tentokrát nebude slavit Anglie, nýbrž Monako. Princ Albert II. totiž čeká potomka s manželkou Charlene. Narodit se má koncem letošního roku.

Bývalá jihoafrická olympijská plavkyně a současná monacká princezna bude ve svých šestatřiceti letech prvorodičkou, ale její choť má již dvě děti z předešlých vztahů. Neoficiálně může mít však potomků víc. V minulosti měl mít navíc velmi blízko například k Brooke Shields, Gwyneth Paltrow, Kylie Minogue, Gabrielle Sabatini, Naomi Campbell či Janice Dickinson, a tak jej doprovází pověst sukničkáře, ale i dřívější dohady, že by mohl být gay.

Dvojice se brala začátkem července 2011, ale jejich ostře sledovaná svatba měla nepříjemnou dohru. Pouhý den po církevním obřadu vyplul na povrch skandál o údajném dalším nemanželském potomkovi monackého knížete, kterého měl zplodit již v době, kdy tvořil pár s Charlene. Dvojice společně ani netrávila líbánky. Do Jihoafrické republiky sice odletěli, ale každý bydlel v jiném hotelu. Doufejme, že bouřlivé období si manželé tímto odbyli a nyní je čekají už jen důvody k úsměvům.

Reklama

Další články

Načítám