Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se Domenico Martucci (47) v sobotu kasal tím, že našel závěť své bývalé přítelkyně Ivety Bartošové (†48) a naznačoval, že díky ní Josef Rychtář (65) z majetku zpěvačky nedostane ani vindru, většině lidem muselo být jasné, že jde o pěknou blamáž. Závěť se prý našla v jeho italském domku, navíc je zřejmé, že s sebou neměla doklady, a tak testament, jejž měla vyplodit loni v létě, ani nemohla podepsat před italským notářem. Závěť by tudíž byla asi neplatná. Teď do hry navíc vstoupil vdovec Josef Rychtář s pořádným trumfem!

„Máme předmanželskou smlouvu a Iveta rovněž před notářkou podepsala závěť,“ pochlubil se Extra vdovec. Zdá se, že určitě bude mladšího data než papír, který Martucci předal policii a uschoval ho i u notáře, takže bude mít větší platnost. Tím spíš, že má jít o ověřenou listinu.

V době kolem svatby se Rychtář chlubil, jak podle předmanželské smlouvy nebude mít nárok na žádný Ivetin majetek. Jestli to samé stojí v závěti, to se teprve ukáže, svítá ale naděje, že by skutečně dům po zpěvačce a další věci mohly ve finále skutečně připadnout jen jednomu člověku, Ivetinu synovi Arturovi.

Je však s podivem, že tuto zprávu Rychtář v sebeobraně nevytáhl už dříve. Snad nás ale později všechny nepřekvapí, že obsah listin je úplně jiný, než by se dalo čekat…

Reklama

Další články

Načítám