Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V jejích šestadvaceti, po natočení Hvězdné pěchoty, po ní zatoužil snad každý chlap, který tento satirický sci-fi thriller Paula Verhoevena viděl. Místo mezi sexsymboly té doby si upevnila o dva roky později v bondovce Jeden svět nestačí s Piercem Brosnanem. Od té doby ale kariéra nádherné Denise Richards (43) pomalu klesala.

Prošla si nevydařeným manželstvím s nenapravitelným sukničkářem Charliem Sheenem a zaměřila se spíš na výchovu jejich dětí než na další natáčení. Poslední roky však Denise začala nápadně hubnout, což vyvolávalo obavy o její zdraví i o to, zda se s takovou muší váhou zvládne postarat nejen o své tři dcery, ale i dvojčata Boba a Maxe, která má Sheen se svou další exmanželkou Brooke Mueller. Richards o ně začala pečovat v době, kdy je sociální pracovníci drogově závislé Mueller odebrali.

Koncem loňského roku však Denise oznámila, že už se o dvojčata kvůli jejich nezvladatelnosti nebude starat, což vyvolalo konflikt mezi ní a Sheenem. Soudě podle viditelně zdravějšího výzoru pro sebe herečka udělala to nejlepší, i když údajně musela opustit dům ve West Hollywoodu, kde s dětmi bydlela. Patřil totiž Sheenovi a ten jej nedávno prodal...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám