Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Alena Šeredová (46) se momentálně rozvádí s italským brankářem Gigim Buffonem a ve vzduchu nelétají jenom milióny, na které si Alena po majetkovém vyrovnání přijde, ale i nápadníci, kteří se už třesou na to, jak tmavovlasou krásku sbalí.

V Itálii už dokonce sázková kancelář BetPassion vypsala kurs na to, kdo se stane novým přítelem sličné české modelky. A světe, div se, hned dva hřebečci jsou Gigiho spoluhráči z Juventusu Turín. A to by se italskému brankáři asi moc nelíbilo..

1) Pablo Daniel Osvaldo

Favoritem číslo jedna je fotbalista Pablo Daniel Osvaldo (27). Tento zajíček z Juventusu pochází z Argentiny a s Alenou by měl přinejmenším společný zájem o děti. Je totiž čtyřnásobným otcem! Ale Šeredová by si zřejmě moc nepolepšila. Děti má se třemi různými ženami a patří k vyhlášeným proutníkům. Takže jediné, co by od tohoto divocha mohla Alena čekat, je noc plná vášní.

2) Francesco Arca

Dalším pánem na holení, kterého italská média vidí jako ideálního parťáka pro rozvedenou matku dvou dětí, je italský herec a model Francesko Arca. Tento charizmatický Ital se proslavil v několika reality show a nikdy neměl nouzi o nápadnice z řad něžného pohlaví. Momentálně je ale zadán.

3) Rocco Attisani

Tak tady by se jednalo o přestup roku. Italský boháč Rocco Attisani totiž chodil s populární sportovní moderátorkou Ilarií D´Amico, kterou italská média načapala, jak jde na hotel s Gigim Buffonem. Šeredová by si tak s prostopášnou Ilarií vyměnila partnera.

4) Andrea Pirlo

Dalším spoluhráčem Gigiho Buffona, který by se k Šeredové skvěle hodil, je záložník Juventusu Andrea Pirlo. Pravděpodobnost, že se charizmatický špílmachr objeví po boku Šeredové, ale není podle italské sázkové kanceláře moc velká, byť by se k sobě skvěle hodili. Tento skvělý fotbalista a vášnivý vinař je ženatým a šťastným otcem dvou dětí. I když, stejnou vizitku, měl ještě nedávno i Gigi...

Reklama

Další články

Načítám