Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účastník druhé řady Česko Slovenské SuperStar Lukáš Bečka, v níž zvítězil Lukáš Adamec, se ve věku 28 let oběsil. Život si údajně vzal kvůli nevěře své partnerky Katky, s níž měl patnáctiměsíční dceru.

Lukáše našli ve středu oběšeného na stromě nedaleko domu v rekreační oblasti Zlatnická dolina u západoslovenského města Skalica. Jeho partnerka i přátelé jsou z jeho činu v šoku. „Nevím, proč to udělal,“ uvedla Katka pro server Čas.sk. „Nedokážu vysvětlit, proč si vzal život. Vždyť měl krásnou dcerku, která v únoru oslavila roční narozeniny,“ kroutil hlavou rodinný známý. Policie potvrdila, že šlo o sebevraždu.

Některé zdroje uvedly, že Lukáš spáchal sebevraždu kvůli přítelkyni, která měla jiného. „Lukáš to psychicky nezvládl. Už jednou se pokusil spáchat sebevraždu, když si podřízl žíly a pojedl i nějaké tabletky,“ uvedl nejmenovaný zdroj z Lukášova blízkého okolí.

Lukáš se zúčastnil hudební reality show v roce 2011 a dostal se mezi 50 nejlepších. Do finále se však neprobojoval.

Reklama

Další články

Načítám