Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) tak moc touží po tom, aby necítil vinu z podílu na smrti své manželky Ivety Bartošové (†48), že neváhá ani kontaktovat všechny možné i nemožné zpěvaččiny známé, aby se jim vetřel do přízně a našel nové kamarády. Podle našich zpráv se ale s úspěchem vyjma dvou velmi zvláštních existencí nesetkává.

Jak Super.cz zjistil, telefonáty i esemeskami zahltil snad všechny myslitelné bytosti z kauzy Bartošová a nedivili bychom se ani tomu, kdyby se snažil dovolat i kapříkům v uhříněveském rybníčku. S těmi si totiž jeho žena také ráda povídala.

Naše redakce se dozvěděla třeba o jeho vyčítavém telefonátu Jiřímu Jirsovi, bubeníkovi Ivetiny poslední kapely, který se nebál veřejně říci, jak zpěvačka chtěla od manžela odejít a rozvést se s ním. Své si vyslechl třeba i Jan Antonín Duchoslav, který si „dovolil“ veřejně Rychtáře nazvat zrůdou a prohlásit, že Rychtář svou ženu zase přinutil pít.

Spojence si chtěl neúspěšně udělat ale třeba i z Ivetiny matky, telefonáty a esemeskami bombardoval také Zlatu Goldu Dvořákovou.

„Když už se ptáte, tak ano, snaží se se mnou spojit. Ale ztratil mou důvěru. Věřila jsem mu, že Ivetě pomůže, jak sliboval, což neudělal. Navíc mi zůstává rozum stát nad tím, jak se po smrti Ivety chová. To nechápe, že ubližuje jejímu synovi a rodině? Veřejně navíc slíbil, že se vzdá dědictví a přenechá ho Arturovi. Tak doufám, že je chlap a dodrží to. Když volal, mluvila s ním dcera, já s ním hovořit odmítla. Tak mi ještě napsal esemesku, že necítí, že by na Ivetině smrti měl nějaký podíl,“ řekla Super.cz Golda.

Ta se po smrti zpěvačky nevyjadřuje a o to víc ji šokují zprávy, komu všemu měla co napovídat.

„Vycházejí neuvěřitelné lži. Měla jsem například říci, že jsem v pravidelném kontaktu s Arturem, což není pravda. A neřekla jsem ani to, že se Artur bojí Rychtáře. Nic o tom nevím. Nebo že Artur jako malý viděl mámu, jak pije alkohol. Prý že to je v mé knize. Asi si ji ale dotyčný nepřečetl, protože nic takového tam není,“ dodala Golda.

Podobný zážitek má prý i Jiří Pomeje, který měl o své bývalé ženě po její smrti učinit velkou zpověď, tvrdí ale, že jde o text vycucaný z prstu.

Reklama

Další články

Načítám