Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máme se na co těšit! Léto 2014 bude podle všeho opravdu „hot“. Přispějí k tomu i nové střihy plavek – třeba smyslný bandage styl. Hitem budou zajímavé vzory: nespoutaná divočina i něžná romantika. Váháte, jaké plavky s sebou letos přibalit? Přečtěte si 5 tajných tipů módní blogerky Evy Houškové. Léto bude opět hravé, něžné i dráždivě sexy. Jedno je ale jisté – z letošní kolekce plavek si určitě vyberete. Tak hurá na pláž!

Smyslné vázání neboli bandage styl

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kde jinde by mělo vládnout svůdné vázání než u plavek? Pořídit si můžete jednodílné i dvoudílné modely s různými překlady a zajímavým řasením. Pro tento styl jsou typické barevné kontrasty – například kombinace zářivých barev s černými lemy. Náš tip! Chcete-li být opravdu „in“, sáhněte po neonových odstínech.

Královnou džungle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbené zvířecí vzory jsou pořád v kurzu! Nejoblíbenějším motivem zůstává leopardí. Chybu neuděláte ani s plavkami inspirovanými tygry nebo zebrami. Tyto „divoké“ vzory mají také nesporné praktické výhody: shovívavě zakryjí kila navíc i drobné skvrny od plážových nehod. Preferujete radši jednodílný střih? I v něm se můžete stát pořádnou tygřicí: poletí jednodílné plavky s motivy hlav velkých šelem na jednobarevném pozadí.

Plavky bez ramínek: svůdné i praktické

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odhalená ramena jsme si zamilovali už v předchozích letech a letos opět pofrčí. A to především jednobarevné kousky. Ze vzorovaných plavek bez ramínek doporučujeme vsadit na hravé a romantické puntíky. Nebojte se ani různých ozdob či řasení – upoutávají pozornost na prsa a opticky je zvětšují. Ne nadarmo se těmto modelům říká opalovačky: zůstává po nich krásné opálení bez nevzhledných proužků od ramínek.

Jen krémová to může být…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Barvami léta budou všechny odstíny krémové: od bílé se smetanovým nádechem přes béžovou až po tmavě hnědou. Z loňska přetrvává také obliba starorůžové. Ostudu neuděláte ani v typických plavkových barvách zelené a modré – i tady ale volte spíše světlejší odstíny.

Jednodílné plavky: odhalte záda i bříško

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I jednodílné plavky mohou být sexy! Nádherně podtrhnou vaše přednosti, nedostatky naopak diskrétně zakryjí. Hitem stále zůstávají plavky s výkroji na zádech a bříšku. I zde se budou objevovat rafinovaná vázání a doplňky – například pásky, třpytivé kamínky nebo roztomilé knoflíčky.

Další články

Načítám