Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná finalistka České Miss Veronika Kašáková udělala dětem z dětského domova, ve kterém sama vyrůstala, parádní den dětí. Naložila jich pár do auta a přivezla do Prahy do obchodu s nábytkem na Černém mostě, kde dětem zpívala Dáda Patrasová a užily si zábavu v dětském koutku.

"Do auta se mi vešlo šest dětí z dětského domova z Vysoké Pece a moje teta Hanka Topolančinová, která mě vychovávala a měla ve skupině. Byl to super den s dětmi a tetou, které mám moc ráda. Holčičky si užívaly mě, kluci zase prostředí a luštění hlavolamů. Děti byly nadšené. Byl to náš den," řekla Super.cz Veronika, která se však s dětmi vídá velmi často.

"Jezdím za nimi kdykoliv je čas. Je to můj domov, moje dětství. Často jsem s nimi ve spojení i prostřednictvím sociální sítě či telefonu," upřesňuje Veronika.

Holky pochopitelně nejvíc zajímala její účast v Miss a chtěly slyšet veškeré zážitky. "Ptaly se, moc mi fandily a říkaly, že až vyrostou, budou jako já. Zajímalo je samozřejmě, jak to dělám, že jsem pořád tak štíhlá. Do Miss se aktuálně chtějí přihlásit všechny, jsou úžasné. Na modeling by měly, teď je otázkou, jestli je tento sen bude držet stejně jako mě, já osobně je určitě maximálně podpořím," dodala Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám