Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že golf nemusí být úplně bezpečný sport, se přesvědčil herec Gustav Bubník, známý především jako dabér Charlieho Sheena. Ten si na turnaji Film Festival Golf Cup poranil nohu.

,,Na dvanácté jamce jsem šlápl do nějakého výmolu v trávě, zakřupalo mi v noze, hrozně to zabolelo, a tak teď pojedu k doktorovi zjistit, jestli to je výron, nebo jestli tam není nějaká prasklá kostička, protože to bolí a otéká," řekl Super.cz herec.

I přes své zranění ale dabér došel celý turnaj. ,,Když už jsem tam byl, tak jsem si to chtěl dojít a měl jsem výbornýho parťáka do flightu Petra Vágnera. Došel, tedy dopajdal, jsem to celé. Ani jeden nejsme nervák, takže jsme tu proto, abychom si to užili," upřesnil herec.

"Zatím mám strach sundat botu, vím, že pak se teprve uvidí, jak to je vážné. Bojím se, jestli půjde šlapat na pedál. Kdyžtak mě do nemocnice odvezou. Ze sportu jsem úrazů měl už spousty. Hrál jsem fotbal a hokej, měl jsem pomlácené holeně, praskla mi čéška," dodal Gustav Bubník.

Reklama

Další články

Načítám