Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co je opět single, se herečka Michaela Maurerová opět musí o svoje dvojčata postarat sama. A není to jednoduché. "Jsou takové moje "double trouble". Ale říkám to s láskou," svěřila Super.cz Míša.

A jak spolu dvojčata Josef a Magdaléna vycházejí? "Jako klasičtí sourozenci, jednou se mydlej, jindy objímají. Když začnu uplatňovat svoji autoritu, tak se za sebe navzájem postaví, ale jinak se koušou a škrábou," přiznala.

"Ze začátku jsem měla tendenci kupovat jim "unisexové" hračky, ale velmi rychle jsme to zavrhli, protože se výrazně genderově projevují. Madla mi leze do skříně a zkouší si moje "boty na odpadcích", jak jim říká, a Pepa zase, jak vidí nějaký šroubek, tak to rozšroubuje. Naposledy křeslo v čekárně v lékařské ordinaci," vyprávěla herečka.

Pokud jde o další aktivity, snaží se střídat ty, co baví kluky, s těmi holčičími. "Naštěstí máme dost kamarádů, kteří mají také kluka a holku, takže trávíme hodně času společně. A také hodně jezdíme do přírody na výlety vlakem, to mají oba nejraději," dodala.

"Od té doby, co moderuji pořad na Déčku, tak jsem taková animační žena, co se týče zábavy pro rodiče s dětmi, a sama toho jako cílová skupina také využívám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám