Hlavní obsah
Článek

Na tomhle místě se mu moc nelíbilo a opravdu se divíme, že pozvání přijal. Když jsme zpěváka Dalibora Jandu (71) s dcerou Jiřinou potkali na odpoledni věnovaném nejlepším českým chrtům, oba vypadali velmi nejistě, i když se před kamerami a fotoaparáty snažili se psy pózovat.

"Já se bojím všech psů, asi jsem divná. Říkala jsem si, jestli se do mne nezakousne, kdyby mu někdo vedle mne nevoněl," přiznala nám Jiřina Jandová. A její táta se s ní shodl. "Dcera po mně nikdy psa nechtěla, na rozdíl od manželky. Ona má sbírku plyšáků a myslí si, že pes je taky takový plyšák," řekl zpěvák.

"Já jsem z Moravy, babička měla statek, kde měla spoustu domácích zvířat včetně psů, takových pouličních směsí, takže vím, oč běží," míní Janda. "Všeobecně mám takový pocit, jak říkal Vlasta Burian, že pes jak člověka nezná, tak je úplný blbec," dodal.

Hodně nepříjemnou zkušenost už prý opravdu zažil. "Šel jsem večer po parku, najednou se přiřítil takový obrovský buldok, kterého tam zřejmě někdo venčil. Začal vrčet, já tam stál v pozoru jako pitomec. Pak pes odběhl a já si říkal, že jestli přiběhne ještě jednou, tak ho nakopnu, až se po...," vyprávěl. "No, samozřejmě přiběhl a já se zase postavil do pozoru," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám