Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabnou zpěvačku Terezu Mátlovou (48) s dcerkou Emily potkáváme docela často a vždycky to oběma sluší. Nejinak tomu bylo i na odpoledni, kde se vyhlašovaly ceny pro nejlepší české chrty. Ne, že by holky chodily na závody, ale přišly se pomazlit s pejsky.

"Doma už máme jenom jednu fenku, ale bývaly doby, kdy jsme měli hotový psinec," vyprávěla Tereza. Z Dominikánské republiky si totiž před pár lety přivezla fenku, která se toulala po pláži, a až doma se ukázalo, že je březí.

"Měla sedm štěňátek, šest jsme rozdali po rodině a blízkých známých, jejich život stále sledujeme, mají se dobře. Jednu fenku jsme si nechali, říkáme jí Malá, a je s námi pořád. Ale její maminka byla úžasný pes, nezapomenutelný, něco jako Falco z Nekonečného příběhu," vzpomínala Tereza.

To, že by si ale z dovolené v dohledné době přivezla dalšího psa, ovšem nehrozí. "Jednak mi to maminka, která nám psa vždy hlídá, zakázala, a pak budu mít dost starostí se zkouškami muzikálu Fantom opery, na nichž strávím většinu léta," vysvětlila zpěvačka.

Ta si v legendárním muzikálu střihne roli operní divy. Premiéra je už 13. září, zkoušet se začíná už za pár týdnů a vstupenky do GoJa Music hall, kde se bude Fantom opery uvádět, jsou již v předprodejích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám