Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Lindou Finkovou jsme se potkali na jedné velké narozeninové oslavě, tak nás zajímalo, jak ona sama slaví a jaké dostává dárky. A nic záviděníhodného jsme se nedověděli. Stále ještě manželka Richarda Genzera (57) je opravdu nenáročná.

"Pro kamarády ani oslavy nedělám, spíš rodinné. Většinou je tam spousta dětí, moje dvě, bráchovy dvě, dvě mého přítele Milana, někdy lidi nějakých dalších lidí," vypočítala s tím, že o všechno se stará ona sama. "Ani tak nejde o peníze, ale já umím připravovat dobrá jídla, dobré jednohubky i dobré koláče," míní.

Své letošní narozeniny ovšem oslavila na dovolené v Maroku a domácí oslavu neuspořádala. "Normálně jsem se na ně vykašlala," smála se. A také se ovšem nedočkala žádných dárků. "Stejně vždycky každému říkám: Nenoste mi nic, já mám všechno a nic nepotřebuju," dodala.

"Mám samozřejmě ráda šminky, hadry, voňavky. A žádné velké dary jsem nikdy nedostávala, ani je nečekala, Maximálně od chlapů občas něco na krk. Jen jednou jsem dostala počítač za čtyřicet tisíc, ale ten stejně používá celá rodina, tak to moc osobní dárek nebyl," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám