Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, kdo ještě bude hrát v novém seriálu TV Prima z vinařského prostředí, jsme se dozvěděli úplnou náhodou, při degustaci vína. Právě na ní jsme totiž potkali sestřičku Gábinu z Ordinace v růžové zahradě, herečku Sandru Novákovou (42).

"Mám ráda dobré víno, ať už je bílé, červené nebo růžové. Barvu preferuji podle ročního období nebo podle toho, co jím. Zrovna točíme na Moravě seriál z vinařského prostředí, jsme pořád na vinicích mezi odborníky a denně degustujeme. A když jsem přijela na otočku do Prahy, říkala jsem si, kde vezmu víno? Naštěstí přišla tahle pozvánka," řekla nám Sandra a bylo venku, že má novou práci.

"Mám jen menší roli, takové otrávené produkční, takže si na rozdíl od jiných kolegů můžu dovolit zdržet se na večírku o něco déle. Ale opravdu tam nepopíjíme pořád, sranda začíná až po práci," ujistila nás mezi sklenkami, jež jí doléval francouzský sommelier Jean Michel Deluc, Sandra.

Zajímalo nás, zda Sandra vydrží stejně jako před pár lety, kdy pařila klidně do ranního kuropění. "No, řekla bych, že jsem se v poslední době dost umírnila. Už tolik nevydržím. Možná je to zodpovědností a rozumem, jiným životním režimem. Ale těhotná nejsem," ujistila nás herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám